0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 18:51
No menu items!

Naomi Campbell a întrerupt brusc un interviu şi a dat afară o jurnalistă

spot_img

Naomi Campbell a întrerupt brusc un interviu şi a dat afară o jurnalistă

Top-modelul Naomi Campbell a întrerupt brusc un interviu şi a dat-o afară din sală pe o jurnalistă care i-a adresat o întrebare personală. Campbell este renumită pentru comportamentul său violent.

Naomi acorda un interviu unei jurnaliste de la publicaţia săptămânală Radio Times pentru a-şi promova noul sezon al emisiunii sale de televiziune „The Face”, un reality-show inspirat din universul modei, scrie contacmusic.com.

Jurnalista Kirsty Lang a precizat că interviul, care ar fi trebuit să dureze 30 de minute, a fost întrerupt doar după 17 minute, atunci când i-a adresat top-modelului o întrebare despre fostul ei iubit, miliardarul rus Vladislav Doronin.

Înainte să apuc să pronunţ jumătate din întrebare, ea m-a întrerupt brusc, întinzând mâna ca un poliţist care opreşte traficul. Cei doi angajaţi din echipa ei de PR (Public Relations) care stăteau în colţul sălii au sărit imediat în picioare şi m-au condus imediat spre uşă. Interviul meu se terminase”, a scris jurnalista britanică.

Naomi Campbell este celebră pentru comportamentul ei violent, de-a lungul anilor, şi a fost dată în judecată de mai multe ori pentru agresarea şi vătămarea unor persoane.

Naomi Campbell s-a despărţit de iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, în primăvara acestui an, după o relaţie care a început în 2008.

C.I.