11.4 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 21:38

Naomi Campbell, şase luni de închisoare cu suspendare

spot_img

În august 2009, modelul britanic a atacat un paparazzo care încerca să o fotografieze împreună cu fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin

Naomi Campbell1

Modelul britanic Naomi Campbell a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare, după ce, în august 2009, a atacat un paparazzo care încerca să o fotografieze împreună cu fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin.

Modelul în vârstă de 45 de ani a fost găsită vinovată de o instanţă din Sicilia pentru atac asupra lui Gaetano Di Giovanni care s-a ales cu o zgârietură la ochi după ce Campbell l-a lovit cu geanta, informează site-ul femalefirst.co.uk.

Incidentul din 2009 nu este singurul în care a fost implicată Naomi Campbell. Ea are în spate un şir lung de probleme cauzate de temperamentul vulcanic, fiind acuzată de multe ori de agresiune de fostele ei angajate şi asistente. În 2008, top-modelul britanic şi-a recunoscut vinovăţia după ce a agresat doi poliţişti, incident în urma căruia a primit, pe viaţă, interdicţia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.