5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022 - 12:07
No menu items!

Nașul Radu Moraru, candidatul PER la europarlamentare, alături de doi barmani și doi șoferi

spot_img

Moraru Radu_paginademedia.ro

Realizatorul tv Radu Moraru, alias Nașul, a decis să candideze la alegerile europarlamentare, pe listele Partidului Ecologist Român (PER). De altfel, Radu Moraru a lansat, în urmă cu o lună, o platformă civică, numită Platforma Eco-Civică, în alianță cu PER, pe listele căruia vor candida mai mulți reprezentanți ai societății civile.

Miercuri, în ziua-limită de depunere a candidaturilor, PER a depus la Biroul Electoral Central lista cu viitorii europarlamentari ecologiști. Pe poziția întâi este nimeni altul decât Radu Moraru, deși, potrivit unor surse politice, acest loc era destinat președintelui PER, Constantin Bădrăgan, avocatul care l-ar fi apărat în mai multe procese pe jurnalist. Gândidu-se probabil că imaginea și reputația lui Moraru sunt mult mai pregnante decât ale liderului PER, acesta din urmă a ajuns, în final, pe locul 3.

Pe poziția secundă se află Constantin Cârciu. Printre candidații aflați pe listă se numără și celebrul revoluționar Teodor Mărieș, cunoscuta cântăreață de muzică populară Angelica Stoican, dar și doi iluștri necunoscuți barmani și doi șoferi. La ora redactării acestei știri, nu se știa dacă aceștia din urmă au fost înregistrați la Biroul Electoral Central, dar ei se aflau pe lista PER.

Contactat telefonic, nu am reușit să discutăm cu Radu Moraru din cauza semnalului slab al aparatului, dar, revenind după o oră, la rugămintea sa, nu ne-a mai răspuns la telefon, în ciuda insistențelor noastre.

Lista candidati_PER

Andi Topală