3.1 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 22:55
No menu items!

Nașteri celebre în 2012

spot_img

Nașteri celebre în 2012

Anul 2012 a fost special pentru unele celebrități, autohtone și de peste ocean, căci au primit barza. Fie că au devenit pentru prima oară părinți, fie că mai aveau copii, vedetele au așteptat cu nerăbdare momentul întâlnirii cu bebelușul dorit, minunata experiență fiind emoționantă și larg mediatizată. Acestea își vor aminti toată viața cum au primit cel mai de preț dar de la Dumnezeu, copilul lor.

Dana Războiu și soțul său, Bogdan Enoiu, au doi fii, Marc și Victor. Aleseseră să se stabilească la Viena, dar au revenit în București definitiv și se declară fericiți. Nicoleta Luciu și Zsolt Junior i-au primit în familie pe tripleții Kim, Kevin și Karoly. “Viața mea a devenit foarte frumoasă când am rămas însărcinată, când am născut, când m-am transformat și mă simt foarte, foarte fericită.” Anca Serea, soția lui Adi Sina, prolificul cântăreț și producător, a revenit la pupitrul știrilor la două luni după naștere. Paula Herlo a câștigat un premiu Emmy pentru Știrile ProTv, a schimbat legi și a redat speranța unor oameni disperați, dar cel mai important eveniment din viața ei este nașterea lui Vladimir, bebelușul ei. Ellie White este fericita mămică a unui băiețel perfect sănătos. Doru Tinca, logodnicul și managerul artistei, i-a fost alături la naștere. Gabi Vrânceanu Firea este mamă pentru a doua oară. Vedeta TV a născut un băiețel de nota zece, pe care l-a botezat Petru David.

Giulia Anghelescu, iubita lui Vlad Huidu a născut o fetiţă, pe care o cheamă Antonia Sabina.  Alice Dumitrescu, iubita lui Horia Brenciu trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Horia a devenit tătic pentru prima dată. Are o fetiță sănătoasă care poartă numele Mina. “De mult timp imi doresc un copil și credeți-mă că m-am antrenat mult pentru asta. Știu ce trebuie să-i dau atunci când o să-l doară dinții, stomacul sau va plânge cu lacrimi de crocodil. Știu ce trebuie să-i fac atunci când va sughița sau îi va fi foame. Știu chiar și ce melodii să-i cânt pentru un somn adânc. Viața mea nu se va transforma, viața mea se va împlini. Are două surori minunate, doi părinți simpatici, trei pisici răsfațate și o bonă. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni, cărora le mulțumește foarte mult pentru gândurile bune. Toată lumea e bine sănătoasă și DA, cântă de când s-a născut!”. Cristina Spatar a născut o fetiță, așa cum a dorit soțul ei, Alin Ionescu. Cuplul mai are un băiețel, Albert Cristian și se gândește să mai facă un copil.

Natalia Oreiro, cântăreață și actriță de telenovele, a născut primul său copil, un băiețel, pe nume Merlin Atahualpa Mollo Oreiro. Natalia Oreiro este căsătorită cu cântărețul Ricardo Mollo, liderul trupei rock Divididos, care mai are două fete, Maraa Azul și Martina Aldabel. Adele și iubitul său, Simon Konecki, au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi s-au căsătorit în secret și acum au un băiețel. Ayda Field, soția lui Robbie Williams a născut o fetiță. Theodora Rose este primul copil al celor doi. Vanessa Minnillo, soția lui Nick Lachey, a născut un băiețel, Camden John. “Pentru a fi un părinte bun, nu trebuie să urmezi sfaturile primite. Fiecare copil e diferit, fiecare situație e diferită, așa că strânge-ți în brațe copilul cât de des poți, iubește-l și totul va decurge natural.” Marisa Miller, unul dintre modelele Victoria’s Secret, a născut primul său copil, un băiețel. Soțul său, Griffin Guess, l-a numit Gavin Lee.

Beyonce a născut o fetiță, care a primit numele Blue Ivy Carter, primul copil al cuplului Beyonce-Jay-Z. Aceștia sunt împreună de zece ani și s-au căsătorit, în secret, în aprilie 2008. Venirea pe lume a bebelușului a fost salutată de o serie de celebrități din lumea muzicală, printre care cântăreața Rihanna – “Bine ai venit pe lume, prințesă Carter! Cu dragoste, mătușa Rih.” Hilary Duff  a născut primul său copil, un băiețel pe nume Luca Cruz Comrie. Vedeta este căsătorită cu Mike Comrie și este extrem de fericită că-i tânără mămică. Drew Barrymore a născut o fetiță, Olive Barrymore Kopelman, sănătoasă, fericită și primită cu drag de întreaga familie. Reese Withwerspoon a născut un băiețel pe nume Tennessee, al treilea copil al său, dar în cea de-a doua căsătorie. Megan Fox a născut un băiețel, Noah Shannon Green. Soțul artistei, Brian Austin Green a declarat că bebelușul este sănătos, fericit și perfect. Gisele Bundchen, modelul Brazilian, a născut o fetiță pe nume Vivian, al doilea copil cu soțul său, celebrul fotbalist Tom Brady. Camila Alves, soția lui Matthew McConaughey, a născut al treilea copil, după Levi și Vida, în Austin, Texas. Jessica Simpson și lodognicul Eric Johnson au o fetiță pe nume Maxwell. Adriana Lima şi soţul ei, Marko Jaric au devenit părinţi pentru a doua oară. Modelul Victoria’s Secret mai are o fetiţă, Sienna. Claire Danes și soțul său, Hugh Dancy, i-au urat bun venit fiului lor, Cyrus Michael Christopher Danes, primul copil al cuplului.

C.N.