0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 9:36
No menu items!

Muncitor, rănit în explozia de la Petromidia :“Eu abia mă pot ridica din pat și ei oferă informații că mai am puțin și joc și fotbal”

spot_img

Unul dintre supraviețuitorii exploziei de la Petromidia acuză compania că oferă informații eronate despre starea sa de sănătate. El susține că se deplasează foarte greu şi că o fractură de os nu se poate vindeca în câteva zile.

”Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat (cu sacrificii foarte mari si ajutor din partea asistentelor), să merg până la toaletă și ei deja oferă informații că îmi revin foarte repede și mai am puțin și joc si fotbal. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să vă fie rușine !!! Semnat tânărul de 27 de ani,” este mesajul transmis de Laurențiu Zaim, unul dintre muncitorii de la Petromidia.

El a reacționat pe Facebook, după ce reprezentanții companiei au anunțat, duminică, că tânărul de 27 de ani se recuperează rapid și că va fi externat în curând.

”Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid după intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că în perioada următoare acesta va fi externat”, a transmis Rompetrol – KMG International.

Alți doi muncitori, răniți vineri în explozia de la Petromidia, se află în prezent internați la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”. Ei vor fi transferați în străinătate pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialiști din Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului. Duminică dimineață s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer.