17.4 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 22:10
No menu items!

MTV: Miley Cyrus, declarată artistul anului 2013

spot_img

miley cyrus

Cântăreaţa pop americană Miley Cyrus, care în ultima perioadă a stârnit diverse controverse, a fost declarată de MTV artistul anului 2013.

Miley Cyrus a stârnit reacţii diverse, în luna august, la gala MTV Video Music Awards (VMA) de la New York, când, în timpul duetului cu Robin Thicke, cântăreața a apărut în bikini pe scenă şi a interpretat piesa „Blurred Lines” într-un mod provocator, potrivit contactmusic.com.

La câteva luni de la prestaţia sa, reprezentanţii MTV au decis să o numească pe Miley Cyrus, în vârstă de 21 de ani, artistul anului 2013.

“Artista a şocat, ne-a şocat pe toţi în 2013, dar a făcut-o în termenii ei. Trăiască noua regină pop!”, au declarat reprezentanţii MTV.

Primul album pe care Miley Cyrus l-a lansat în ultimii trei ani, „Bangerz”, s-a situat pe primul loc în nouă ţări diferite, înclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie.

De asemenea, artista americană a generat noi controverse după ce a fumat, în timpul unui show transmis în direct la MTV, o ţigară cu marijuana.

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal. Artista și-a lansat anul acesta cel de-al patrulea album, „Bangerz”, care include hituri precum „We Can’t Stop” şi „Wrecking Ball”.

D.M.