19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 14:47
No menu items!

MRU: „Nu mă retrag din cursa electorală de la Arad!”

spot_img

În judeţul Arad au apărut mai mulți fluturaşi electorali cu un mesaj atribuit candidatului ARD în acest judeţ, Mihai Răzvan Ungureanu. Acesta scrie că se retrage din cursă ca urmare a „reacţiei ostile din partea arădenilor”. Candidatul ARD a transmis însă, vineri seară, un comunicat în care îi acuză pe adversarii săi politici şi anunță că nu se retrage din cursă.

Fluturaşul electoral conţine şi o „explicaţie” pentru această decizie, dar şi un îndemn: „Ignoraţi numele meu pe buletinele de vot!”

MRU a transmis ulterior într-un comunicat de presă: „Nu mă retrag din cursa electorala de la Arad, spuneti asta tuturor! Acest document mizerabil este o minciună sfruntată. MRU își duce până la capăt toate bătăliile, iar adversarii săi trebuie să învețe acest lucru. (…) Astăzi, penibilul a depășit orice limite. În acest moment, România este atacată din interior de USL, forța politică aflată la putere, și face asta cu toate mijloacele. (…) Este absurd.

Nu mă retrag din politică, stimați domni, obișnuiți-vă cu acest gând! Vă mulțumesc pentru această campanie mizerabilă, dar românii merită altceva. Merită o altă politică, de care, în mod evident, nu sunteți capabili. (…) Nu m-am retras niciodată dintr-o luptă, până când nu am caștigat-o. N-am s-o fac nici acum!”, a mai precizat Ungureanu. D.M.