Moș Nicolae le aduce în dar locuitorilor din sectorul 6 al Capitalei atmosfera de sărbătoare

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, va aprinde, marți, la ora 18.00, luminile de sărbătoare pe bulevardele și pe străzile din acest sector al Capitalei.

Înaintea acestui moment, începând cu ora 17.00, în Parcul Drumul Taberei, Centrul Cultural European sector 6 a pregătit  un spectacol susținut de Ansamblul Folcloric Năframa Junior, Tigru de Foc și Hara.

Primaria Sectorului 6 le oferă anul acesta locuitorilor acestui sector mai multe modalități de petrecere a timpului liber în luna sărbătorilor.

Astfel, pe 1 decembrie a fost inaugurat în Parcul Crângași  “Orașul lui Moș Crăciun”, singurul loc din București în care cei mici pot găsi “Căsuța lui Moș Crăciun” , unde pot lăsa scrisorile pentru moșul.  Tot aici, concerte cu trupe și cântăreți îndrăgiți vor vea loc în fiecare weekend sau în fiecare zi de sărbătoare.

“Orașul lui Moș Crăciun”  va rămâne deschis până pe 30 decembrie.

“Consider că marea familie constituită din locuitorii sectorului 6 are dreptul să se bucure de sărbătorile de iarnă, așa cum tot anul are obligația de a fi un bun cetățean. Îi invit, cu mic, cu mare, să dăm împreună startul  oficial al sărbătorilor în sectorul nostru”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

R.D.

NICIUN COMENTARIU