-2.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 21:46
No menu items!

Moș Nicolae a venit și la handbalistele României prezente la Campionatul Mondial

spot_img

Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Adrian Vasile, a declarat luni, după antrenamentul dinaintea partidei cu Norvegia, că fetele au primit ”ceva bun” de Moş Nicolae.

”Fetele au fost foarte drăguţe, şi-au scos încălţările la uşă. A fost un Moş Nicolae foarte drăguţ şi sunt momente importante, pentru că pe noi ne prinde Moşul la câte un turneu final şi sunt acele mici bucurii pe care ni le facem pe lângă momentele bune din meci”, a spus Adrian Vasile.

”Nu e presiune, e un meci de handbal cu campioana europeană, aşa că e o bucurie. Este un meci care trebuie să creeze foarte multă bucurie, foarte multă ambiţie.

E unul din meciurile foarte frumoase de jucat. Împotriva Norvegiei trebuie să fim 60 de minute la un potenţial maxim.

Cred că până acum am avut o prestaţie corectă, iar de acum ne îndreptăm către partea de mijloc a turneului.

Ne-am bucurat foarte tare să avem susţinerea românilor la primele două meciuri, aşa că aşteptăm ca la meciul împotriva Norvegiei să fie şi mai numeoşi, să ne bucurăm de scandările tricolore din sală.

E o adevărată plăcere să joci cu fani în spate, lucru care ne lipseşte în ţară. Aşteptăm să ne bucurăm şi să-i bucurăm şi pe ei” a spus antrenorul principal al tricolorelor.

Partida România – Norvegia va avea loc marţi, de la ora 21.30, şi este ultima din grupa C. Înaintea acesteia, ambele echipe sunt calificate în grupele principale.