6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 9:21

Monstrul din Caracal a fost reținut. Ancheta se complică. Ultimele detalii

spot_img

Suspectul de comiterea odioaselor crime din Caracal a fost reținut sâmbătă dimineață pentru trafic de minori și viol.

Un detaliu halucinant a apărut în timpul audierlor lui Georghe Dincă. Surse din Poliție, citate de stiripesurse.ro spun că telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112  în ziua de 25 iulie anunțând că a fost violată și că este sechestrată ar aparține unei alte persoane. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze. Fie telefonul este al unui complice al criminalului, fie al unei alte victime.

Ancheta se complică, anchetatorii având mai multe piste la această oră.

Alexandra a apucat să sune joi de trei ori la 112. Ultimele cuvinte au fost „Vine, vine”, iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, șeful Poliției Române demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acționat la Caracal.

Gheorhe Dincă a fost audiat ore în șir, iar în această dimineață a fost reținut. În cursul nopții, dosarul privind crima de la Caracal a fost preluat de DIICOT.

DIICOT Craiova are în lucru și dosarul în care se cercetează dispariția Luizei Mihaela Melencu. Fata a fost văzută tot în Caracal, ultima dată la jumătatea lunii aprilie, așteptând „la ocazie“.