10.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 12:51

Monstrul de la Caracal a recunoscut că le-a ucis cu bestialitate pe cele două fete

spot_img

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.  Avocatul din oficiu a declarat duminică, 28 iulie, că suspectul principal în ororile petrecute la Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut faptele. Dincă a declarat, în fața avocatului său, că cele două fete l-ar fi însoțit de bună voie la el acasă.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt, din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și, în urma loviturilor, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului, au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a mai declarat că, potrivit celor spuse de Dincă, nu ar mai fi și alte crime.

Medicii legiști au confirmat duminică dimineața că oasele descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt oase de om. Tot duminică s-a confirmat și că părul găsit în mașina și locuința lui Dincă aparțin Alexandrei, minora de 15 ani. Tot Alexandrei îi aparține și un cercel găsit de anchetatori în autoturismul lui Dincă.

La câteva ore de la aceaste teribile confirmări, Dincă a recunoscut cele două crime.