20.9 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 1:44

Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu, la Dubai

spot_img

În sferturile de finală, Monica Niculescu şi Alexandra Panova vor întâlni perechea Timea Babos/Kristina Mladenovici (Ungaria/Franţa), cap de serie numărul 8

monica niculescu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova (România/Rusia) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), turneu dotat cu premii în valoare totală de 2.513.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Niculescu şi Panova au învins, în optimile de finală, cu scorul de 7-6 (8), 7-6 (7), după o oră şi 55 de minute, cuplul Shuai Peng/Kveta Peschke (China/Cehia), cap de serie numărul 4.

În sferturile de finală, Monica Niculescu şi Alexandra Panova vor întâlni perechea Timea Babos/Kristina Mladenovici (Ungaria/Franţa), cap de serie numărul 8, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-1, de cuplul Fatma Al Nabhani/Mona Barthel (Oman/Germania).

Pentru calificarea în sferturi de finală la Dubai, Niculescu şi Panova vor primi 190 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 16.420 de dolari.

R.D.