4.8 C
București
joi, 22 februarie 2024 - 6:03
No menu items!

Momente de coșmar la bordul unui zbor Lufthansa: un bărbat a murit, în timp ce pasagerii priveau îngroziţi cum îi curge sânge din nas şi din gură

spot_img

Un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a pierdut viața în timpul unui zbor cu Lufthansa, după ce a început să aibă „transpirații reci” și să piardă ”litri de sânge”. Bărbatul, căruia nu i s-a aflat încă identitatea, s-a urcat în avionul Lufthansa împreună cu soția sa, pe 8 februarie, pentru a zbura de la Bangkok la Munchen. Martin și Karin Missfelder, doi dintre martorii evenimentului, au spus că omul nu s-a simțit bine încă de când a urcat în avion, conform Yahoo News.

„Avea transpirații reci” și „respira mult prea repede”, a declarat Karin Missfelder.Soția bărbatului a mai spus că respirația și aspectul pasagerului păreau să fie ciudate, probabil pentru că s-a grăbit să prindă avionul.Karin, care este asistentă medicală la un spital din Elveția, a observat totuși că ceva nu este în regulă cu bărbatul și i-a spus unei stewardese că bărbatul ar trebui examinat de un medic.

Dar medicul nu a făcut însă prea multe pentru bărbat, doar i-a verificat pulsul și l-a întrebat cum se simte.„I-au dat apoi puțin ceai de mușețel, dar el deja scuipa sânge în punga pe care i-o întindea soția sa”, a spus Martin Missfelder. Martin Missfelder a mai spus că, la un moment dat, bărbatului îi curgea sânge atât din nas cât și din gură. P

Pasagerul ar fi pierdut „litri de sânge”, scrie b1tv.ro„A fost o groază absolută. Toată lumea țipa”, a declarat Martin Missfelder.Stewardesele au sărit imediat să-l ajute pe bărbat, încercând să-l readucă la viață, dar, din păcate, acesta a decedat. Un reprezentant al companiei aeriene a confirmat moartea, iar avionul a aterizat de urgență aproape de Washington, DC.

D.Constantin