3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 8:40
No menu items!

Moment stânjenitor pentru David Cameron la summitul NATO / VIDEO

spot_img

Premierul britanic a fost eclipsat de preşedintele SUA Barack Obama în timp ce se îndrepta cu mâna întinsă spre delegaţi pentru a-i saluta

Barack Obama, Angela Merkel and David Cameron

Premierul britanic David Cameron a fost victima unui moment stânjenitor la summitul NATO din Ţara Galilor, când a fost eclipsat de preşedintele SUA Barack Obama în timp ce se îndrepta cu mâna întinsă spre delegaţi pentru a-i saluta.

În înregistrarea video publicată de cotidianul Huffinghton Post se vede cum preşedintele american şi premierul britanic vin în acelaşi timp şi amândoi se grăbesc să strângă mâna delegaţilor. Dar Obama nu observă gestul premierului britanic şi se grăbeşte să salute delegaţii, lăsându-l pe Cameron cu mâna întinsă de două ori.

http://www.youtube.com/watch?v=rwSh7givff8

Acesta nu este primul moment stânjenitor al lui Cameron, scrie și “Daily Mirror”, în pagina electronică. Astfel, în 2011, David Cameron a încercat să joace ping pong la dublu cu Obama, în cadrul unei conferinţe de presă. Dar, dat fiind faptul că nu este foarte bun la acest joc, momentul nu a fost unul flatant pentru premier.

Un alt incident în care Cameron a fost implicat alături de Obama a fost cel al fotografiei de la funeraliile fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela. Cei doi s-au fotografiat alături de atrăgătoarea Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, provocând o reacţie de nemulţumire vizibilă pe faţa Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.

 R.D.