2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 9:34
No menu items!

Mol își extinde rețeaua de benzinării după investiții de 6 mil. €

spot_img

După deschiderea a 7 benzinării noi, rețeaua ajunge la 154 de unități

MOL_Statie_Pipera

Mol România a investit peste 6,1 milioane de euro în șapte benzinării noi, extinzându-și rețeaua de distribuție națională la 154 de unități, potrivit unui comunicat al companiei.

Noile benzinării sunt situate în județele Constanța, Ilfov, Suceava, Timiș, Hunedoara, Iași și Bihor.

Kinga Daradics, CEO al MOL România, a afirmat că politica de investiții va continua, în funcție de oportunitățile de piață. ”De la începutul acestui an, am deschis 11 benzinării în România. Extinderea în țară și  în regiune sunt importante pentru clienți, care acum au acces la mai multe unități ale aceleiași rețele internaționale”, a declarat Daradics.

Grupul MOL, cu sediul în Ungaria, deține o rețea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală și de Est. Compania a semnat acorduri de concesiune pentru explorare cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul țării, dintre care unul a fost ratificat de către Guvernul României.

Cei mai importanți distribuitori de carburanți din România sunt grupul OMV Petrom – 546 de benzinării, Rompetrol – 450 de benzinării deținute direct sau în franicză și Lukoil – 300 stații.

V.B.