-3.9 C
București
joi, 9 februarie 2023 - 5:45
No menu items!

Moda sinucigașilor pe macara, exportată în Italia UPDATE

spot_img

sincigas_macara

  • UPDATE

Românul care s-a urcat, luni, pe o macara în centrul Romei (Italia), amenințând că se va sinucide, a fost convins să coboare după trei ore de negocieri cu forţele de ordine.

Potrivit martorilor, românul este nemulţumit că serviciile sociale i-au luat copiii, care aveau scabie, şi nu-i permit să-i vadă.

Un român de etnie romă s-a urcat pe o macara în centrul oraşului Roma (Italia) şi ameninţă că se va sinucide, fiind nemulţumit că autorităţile italiene nu-i permit să-şi vadă copiii.

Potrivit agenţiei ANSA, românul a urcat pe o macara amplasată pe un şantier de pe strada Ostiense, în centrul capitalei Italiei.

La locul incidentului au sosit ambulanţe şi echipaje ale pompierilor, iar la baza macaralei a fost poziţionată o saltea gonflabilă.

Autorităţile au adus-o pe soţia românului şi au iniţiat negocierile cu acesta. La locul tentativei de sinucidere a fost chemat şi liderul taberei de romi în care locuieşte românul.

În ultimii ani, în România, protestele de acest fel au devenit o „modă” pe șantierele din marile orașe. În toate cazurile însă, protestatarii au renunțat la revendicări în urma negocierilor purtate cu autoritățile, unii dintre ei fiind chiar arestați preventiv.

R.D.