35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 14:52

Mobilizare incredibilă pentru salvarea unei fetițe de cinci ani, blocată într-o piscină. Turiștii au golit piscina cu găleți și coșuri de gunoi

spot_img

Zeci de turiști cazați la un hotel din Mamaia au sărit să salveze o fetiță care rămăsese blocată în piscină. Copila a băgat mâna într-un tub de scurgere din piscină și nu a mai putut să o scoată. Turiștii au început să goleasacă piscina cu gălețile pentru ca fata să rămână deasupra apei.

Întâmplarea a avut loc la Hotel Comandor din Mamaia. S-a cerut imediat sprjinul pompierilor prin apel la 112 și zeci de turiști au sărit să dea o mână de ajutor.

Oamenii au încercat să golească bazinul piscinei folosindu-se de găleţi şi coşuri de gunoi pe care au reuşit să le găsească în incinta hotelului.

Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au reuşit să elibereze mâna copilei, care a fost transportată la spital pentru a-i fi îndepărtat tubul de pe mână. Operaţiunea de îndepărtare a ţevii a fost realizată pe secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Constanţa.

Din fericire starea fetiței este bună.

Foto amator: mâna fetiței blocată în țeava de scurgere

C.Dumitrescu