27 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 15:07
No menu items!

Moartea lui Paul Walker, prezisă în Fast&Furious 6. Scena apare doar pe varianta DVD. VIDEO

spot_img

funeral FF6

O replică a lui Paul Walker, alias Brian OConner în seria Fast&Furious, neinclusă în „Fast&Furious 6”, a fost dată publicității cu doar câteva zile înainte de moartea năprasnică a actorului de 40 de ani. Replica, parte a unei scene incluse în varianta de DVD și Blu-Ray, ce se va lansa pe 10 decembrie în SUA, este de-a dreptul cutremurătoare și este de fapt o introducere pentru Fast&Furious 7, în care, potrivit scenariului, fanii vor asista înmărmuriți la tragica veste a morții unui „fost polițist”.

Prietenii lui Brian O’Conner asistă la înmormântarea lui Han şi Gisele, ucişi la finalul filmului lansat în acest an. Roman, jucat de Tyrese Gibson, îi spune lui Walker că aceasta ar trebui să fie ultima înmormântare la care asistă: Promite-mi Brian, gata cu înmormântările”. Replica lui Brian este înfiorătoare: Încă una.

http://www.youtube.com/watch?v=ld8riiyuTsY

Potrivit site-ului movies.com, care a publicat această replică, scena face referire la răzbunarea grupului pe Ian Shaw – personajul negativ din „Fast and the Furious 7”, interpretat de Jason Statham. Această scenă extinsă va reprezenta începutul celui de-al 7-lea film din serie.

Lucian Mera