14.8 C
București
joi, 30 mai 2024 - 7:10
No menu items!

MMD lansează la IFA Berlin monitoare Philips cu funcții tactile

spot_img

 MMD lansează la IFA Berlin monitoare Philips cu funcții tactile

Compania MMD, înființată în 2009 printr-un parteneriat între TPV și Philips, a anunțat lansarea globală a celei mai recente generații de monitoare la IFA, cel mai important târg dedicat electronicelor de larg consum, care va avea loc în Berlin, între 6 și 11 septembrie.

”Ecranele fullglass multi-touch de 23 de inci, certificate Windows, sunt sensibile la atingere în 10 puncte și integrează webcam-uri, difuzoare și microfoane, fiind perfect compatibile cu PC-uri și notebook-uri”, potrivit unui comunicat al companiei.

Noile monitoare sunt full HD și permit afișarea în cea mai mare claritate a conținutului de pe telefonul mobil direct pe monitor, fără a avea nevoie de cabluri.

De asemenea, Philips va prezenta un monitor 144 Hz special pentru jocurile virtuale. ”Noua gamă de monitoare include numeroase modele destinate gamingului, alături de o telecomandă de tip Smart Keypad, pentru un plus de confort. Printre celelalte funcții se numără presetările concepute pentru partidele de joc, conectivitatea Smart MHL pentru dispozitivele mobile, precum și un număr mare de porturi integrate”, se arată în comunicat.

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD are sediul central la Amsterdam și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips la nivel mondial.

Vlad Bârleanu