19.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 17:10

MM Stoica rămâne la închisoare. Instanța a respins contestația în anulare

spot_img

Curtea de Apel București a respins vineri, ca neîntemeiată, contestația prin care managerul clubului Steaua București, Mihai Stoica, solicită anularea condamnării sale la 3 ani și 6 luni de închisoare primită în dosarul Transferurilor

Mihai_Stoica_17.04.2013

Săptămâna trecută, la termenul de judecată, Mihai Stoica le-a spus judecătorilor că este disperat de situația în care se află, susținând că a fost condamnat pe nedrept, iar familia lui trăiește acum din pensiile părinților. El a mai arătat că instanța care l-a condamnat a dat dovadă de rea-credință, deoarece magistrații nu au ținut cont că faptele de care este acuzat s-au prescris.

Judecătorii Curții de Apel București au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpați din dosarul Transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — la 3 ani și 6 luni de detenție, Cristian Borcea, fost acționar la FC Dinamo — 6 ani și 4 luni, Ioan Becali — 6 ani și 4 luni, Victor Becali — 4 ani și 8 luni. De asemenea, Jean Pădureanu, fost președintele al Clubului Gloria Bistrița, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în același dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Nețoiu — la 3 ani și 4 luni de detenție cu executare.

S.M.