17.1 C
București
duminică, 16 mai 2021 - 11:09

Mitropolitul Banatului: Veniți să vă spovediți, nu vă torn la DNA

spot_img

Înaltpreasfințitul Ioan Selejan a făcut această declarație la aniversarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș

IPS-Ioan-Selejan

Înaltpreasfințitul Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, a făcut o declarație fabuloasă vineri, la aniversarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. El i-a îndemnat pe oamenii de afaceri să meargă să se spovedească la el, pentru că nu-i va denunța pe ei la DNA, ci pe aceia care nu-i lasă să-și desfășoare activitatea, transmite pressalert.ro.

Fără o predictibilitate minimă internă, mediul de afaceri nu se poate mișca. Predictibilitatea externă este o altă componentă pe care dumneavoastră trebuie să o prindeți în ecuația dezvoltării afacerilor dumneavoastră. Mai există un fenomen care macină mediul afacerilor românești, este acel cuvânt care începe cu „ș” și se termină cu „ă”. Eu nu pot să spun acum că deja, de câteva săptămâni, trăim în mediul denunțurilor la DNA. Poarta mea este deschisă și pentru cei ce vă mișcați în mediul de afaceri și dacă îmi spuneți mie necazurile voastre, nu am să vă denunț la DNA, dar o să îi denunț pe cei care încearcă să vă pună piedică în cale. Am să îl pun pe clopotar să tragă clopotele la biserică, să audă lumea dacă cineva vă împiedică să vă desfășurați activitatea de producător.
Î.P.S.S. Ioan Selejan
Mitropolitul Banatului
R.D.