13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 12:29

Miss Turism din Venezuela a fost împuşcată în cap în timpul protestelor antiguvernamentale

spot_img

 Genesis Carmona

Genesis Carmona, desemnată Miss Turism a statului Carabobo în 2013, a fost împuşcată în cap, marţi, în oraşul Valencia, în timpul manifestaţiilor antiguvernamentale care au cuprins Venezuela în ultimele două săptămâni, informează nydailynews.com.

Conform publicației citate, tânăra, în vârstă de 22 de ani, era studentă în ultimul an la Facultatea de turism şi a fost împuşcată în timpul demonstraţiilor împotriva guvernului socialist aflat la putere în Venezuela.

Genesis Carmona a decedat la spital, la o zi după ce a fost împuşcată, ea fiind a cincea victimă a protestelor de stradă la care au participat în cea mai mare parte studenţi.

De la debutul manifestaţiilor antiguvernamentale, trei persoane au fost împuşcate mortal în Caracas şi o altă persoană a fost călcată de o maşină în timpul unei demonstraţii din oraşul Carupano, incident în urma căruia şi-a pierdut viaţa.

Genesis Carmona este a doua deţinătoare a unui titlu de Miss din Venezuela care şi-a pierdut viaţa în mod tragic, de la începutul anului. Pe 6 ianuarie, Monica Spear, deţinătoarea titlului de Miss Venezuela 2004, şi soţul ei, Thomas Henry Berry, au fost împuşcaţi mortal, în maşina lor, de o bandă de hoţi înarmaţi, care au rănit-o şi pe fiica acestora în vârstă de cinci ani.

Venezuela, condusă de preşedintele socialist Nicolas Maduro, este afectată de două săptămâni de manifestaţii ale studenţilor, iar violenţele s-au soldat cu cinci morţi şi zeci de răniţi.

C.A.