5.4 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 23:33
No menu items!

Misiune de susţinere a exportului românesc în Orientul Mijlociu

spot_img

Misiune de susţinere a exportului românesc în Orientul Mijlociu

 

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei şi Comerţului, în perioada 3-7 decembrie, sub brandul de export MECMA “Romania, your reliable trade partner”, zece companii româneşti expun în spaţiul din Sharjah din Emiratele Arabe Unite.

Companiile româneşti pot participa la programul de întâlniri de afaceri realizat pentru fiecare firmă participantă, ulterior exponatele rămânând în cadrul expoziţiei, pentru a profita de avantajele de promovare extinse pe care o astfel de manifestare le are fata de expoziţiile specializate de scurtă durată.

La expoziție sunt prezente în premieră firme noi: East Electric, Divip Prod SRL, Everhit Comp Impex SRL, VIVERA SRL, Romtehnica RA, Cep, Maximum Exposure, M27 Euronet Advisory, Camexip SRL, Confind SRL.

În centrul expoziţional românesc din Sharjah,  de la deschiderea sa şi până în prezent, un număr de peste 110 firme româneşti şi-au prezentat oferta de export, multe dintre acestea înregistrând comenzi de export.

Reușita acestui centru se datorează parteneriatului dintre MECMA şi structurile asociative ale mediilor de afaceri prin Consiliul de Export.  C.I.