8.4 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 0:32

Mişcarea pornită din compasiune a devenit un circ ieftin

spot_img

O mişcare pornită din compasiune, din dorinţa pentru dreptate, s-a transformat în circ.

Zăvoranu îşi face partid, Chilian scrie teoriile conspiraţiei şi, din câte am auzit, l-a căutat chiar Dan Brown să-i propună să-l lase pe el să scrie o carte pe marginea aberaţiilor marelui cântăreţ.

Apoi urmează petițiile: unele să interzică rock-ul, altele să-l răstignească pe Daniel, altele să nu se mai fumeze în localuri. Şi nu ne oprim aici: unii strigă „Jos Iliescu”, alţii „Jos Iohannis”, alţii „Basarabia e România” – fiecare cu ce-l doare! Mă gândesc să adăugăm pe lista strigătelor revoluţionare nişte chestii, dar le ţin pentru mine.

KanalD, prin traseistul media, Madalin Ionescu, şi cea pe care semi-agramatul Speak a întâlnit-o din întâmplare, Adelina Pestritu, au pus-o de scenarii emo. Antenele nu mai ştiu ce să scrie pe burtiere şi, am auzit eu, că ar căuta să-i găsească vină lui Băsescu.

Şi, de parcă nu ar fi de ajuns, Mihai Ţăranu, cunoscut sub numele de cod Zmenta, după vreo două zile de rumegat, s-a trezit Avram Iancu. Şi scrie, şi filmează şi spune. Nu ştiu unde a găsit atât căcat de mâncat – până şi Times New Roman​ este mai serios decât Mihăiţă.

Şi dacă încă nu v-aţi săturat de el, aflaţi că Alexandru Alexe este cu noi – cred că nu a mai plecat din Piaţa Universităţii din 2012-2013. Tind să cred că ăsta-i este jobul: veşnic protestatar.

Şi lăsând la o parte mizeria asta, să nu uităm:

1.Oamenii ne mor. Familiile plâng.

2.Cei care credeau în schimbare au devenit scârbiţi de circul ăsta.

3.Probabil că, în condiţiile acestea, nu se va produce nicio schimbare.

Să trecem în revistă motivele pentru care ne aflăm unde ne aflăm:

1.Dreptate pentru victime.

2.Schimbarea clasei politice.

3.Respect, demnitate, transparenţă.

4.Devine din ce în ce mai trist şi dureros.

Sursa: http://thediaryofadam.com