4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 4:42
No menu items!

Miron Mitrea: Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică

spot_img

Miron Mitrea: Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică
foto: adevarul.ro

Miron Mitrea, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, consideră că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică pentru că este un om foarte puternic şi încă mai are multe de spus.

Ceea ce vă pot garanta este că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică. Asta vă pot garanta. Îl cunosc suficient de bine. Sunt convins că va avea multe de spus, e tânăr pentru un politician, e puternic şi cred a şi strâns destul de multe în această experienţă negativă pe care va vrea să le pună în practică”, a declarat marţi deputatul social-democrat Miron Mitrea.

Acesta a spus că se bucură foarte mult că a fost eliberat Adrian Năstase, subliniind totodată că procedura eliberării a fost “ruşinoasă”.

“Mă bucur foarte mult că a fost eliberat. Am fost foarte trist atunci când a fost condamnat. Am fost trist să văd că ajungem la un asemenea nivel de răzbunare. Asta a fost… nu a avut nicio logică toată procedura. A fost ţinut în plus, ieri toată nebunia aia în care procurorii au făcut recursul, au cerut timp să studieze dosarul. Penibil. Ruşinos nici măcar penibil”, a spus Mitrea.

A.V.