16.1 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 0:02

Mircea Toader susține că îl dă în judecată pe Victor Ponta

spot_img

mircea_toader

Liderul grupului PDL din Camera Deputaților, Mircea Toader, a precizat vineri că nu a știut înaintea ședinței de plen din 10 decembrie că modificările la Codul Penal vor fi pe ordinea de zi și că își rezervă dreptul de a-l acționa în judecată pe Victor Ponta, pentru că acesta a spus că a participat la o întâlnire cu liderii de grup pe acest subiect.

Nu am participat la nici o întâlnire formală, informală sau negociere, cu nici unul dintre liderii USL, așa cum minte Victor Viorel Ponta, dorind să mă compromită, atât pe mine personal, cât și opoziția în ansamblu. Domnul Ponta minte cu cea mai mare nerușinare! Ordinea de zi a plenului se stabilește la nivelul Comitetului liderilor de grup și se aprobă de către Biroul Permanent. Dovada asupra acestui lucru stau stenogramele Biroului Permanent, documente care sunt publice. Pentru aceste motive, îmi rezerv dreptul de a-l acționa în instanță pe Victor Viorel Ponta care vrea să mă compromită, atât pe mine personal, cât și opoziția în ansamblul ei.

Mircea Toader

liderul grupului PDL, Camera Deputaților

Mircea Toader a precizat, vineri, într-un comunicat de presă, că ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților din data de 10 decembrie 2013 a fost modificată și completată direct în plen, la începerea lucrărilor, prin solicitarea liderului grupului parlamentar al PSD, Marian Neacșu.

“Atunci au fost incluse pe ordine de zi cinci proiecte legislative noi, SUB rezerva primirii rapoartelor de la comisiile permanente. Nici eu și nici colegii mei nu am intrat în posesia rapoartelor respectivelor proiecte legislative”, a conchis Toader.

R.D.