29.2 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 21:16
No menu items!

Mircea Sandu renunţă la funcţia de preşedinte de onoare al FRF

spot_img

Fostul șef al Federației Române de Fotbal (FRF) a acuzat, într-o conferinţă de presă, lipsa de transparenţă de la Federație şi a subliniat că nu va mai candida pentru Comitetul Executiv al UEFA

Mircea Sandu 2_SZ

Fostul șef al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a anunţat, vineri, că renunţă la funcţia de preşedinte de onoare al forului. El și-a motivat decizia prin faptul că nu mai poate accepta ca numele să-i fie legat „de o echipă de impostori”.

Am decis ca, începând de astăzi (vineri – n.r.) să renunţ la funcţia de preşedinte de onoare al FRF, precum şi la toate facilităţile viagere care mi-au fost oferite statutar şi legal de Comitetul Executiv al FRF. Nu mai pot accepta ca numele meu să fie legat de o echipă de impostori condusă de un tânăr format parcă la şcoala comsomolului sovietic şi de un reprezentant al fostei cooperative, care în loc să se preocupe de prezentul şi viitorul fotbalului duc un război cu duşmanul de clasă reprezentat de Mircea Sandu şi apropiaţii săi. În această luptă s-a alăturat, bineînţeles, şi camarila noului preşedinte, formată din consilieri dubioşi care mai ieri umblau bezmetici pe străzi.

Mircea Sandu
fost președinte FRF

Mircea Sandu a acuzat și lipsa de transparenţă de la FRF şi a subliniat că nu va mai candida pentru Comitetul Executiv al UEFA.

Sursa Zilei a prezentat, cu o săptămână în urmă, contractul de rentă viageră încheiat de Mircea Sandu și FRF, arătând că modul în care a fost încheiat acest contract face obiectul unei sesizări la DNA, formulate de actualul președinte al Federației, Răzvan Burleanu.

R.D.