Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, audiați la DNA în dosarul transferului lui Lobonț la Rapid

dragomir_sandu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, au fost audiaţi miercuri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în dosarul transferului lui Bogdan Lobonţ la echipa Rapid Bucureşti.

Mircea Sandu este suspectat de favorizarea infractorului în dosarul în care se anchetează transferul lui Bogdan Lobonţ la echipa Rapid Bucureşti.

Mircea Sandu a precizat, la sosirea la DNA, că a fost chemat în calitate de făptuitor. Întrebat dacă se va începe urmărirea penală pe numele său, acesta a spus că nici nu se va începe o astfel de acțiune.

Şi fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a fost citat la DNA în acest dosar.

”Le am spus ca n-am nicio legătură cu acest caz. Nu este resortul meu licențierea. N-am nicio cunoștință de ce s-a întâmplat. Nu știu nimic, nimic, pentru că asta este realitatea”, a declarat Mitică Dragomir.

Procurorii DNA au decis să-i ancheteze pe Mircea Sandu şi pe Dumitru Dragomir în dosarul referitor la transferul lui Bogdan Lobonţ de la Corvinul Hunedoara la Rapid. Cei doi sunt acuzaţi de procurorii anticorupţie că au favorizat echipa din Giuleşti. Problema este una financiară, legată de o datorie de 13 ani pe care clubul Rapid o are faţă de Corvinul Hunedoara, după transferul portarului Bogdan Lobonţ la Ajax Amsterdam.

Lucian Mera

NICIUN COMENTARIU