5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 15:37
No menu items!

Mircea Duşa: Crăciunul de anul acesta, statistic vorbind, a fost cel mai liniştit

spot_img

Mircea Dușa: Crăciunul de anul acesta, statistic vorbind, a fost cel mai liniştit

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat miercuri, la Guvern, că, statistic vorbind, Sărbătorile de Crăciun de anul acesta au fost cele mai liniştite, “semn că intrăm în normalitate”. Oficialul a precizat că nu mai sunt niciun fel de probleme în ţară din cauza condiţiilor meteorologice.

Duşa a precizat că drumurile judeţene, naţionale sunt deblocate, fiind reluată alimentarea cu energie electrică în localităţile unde aceasta fusese întreruptă din cauza problemele meteorologice.

În acţiunile de deszăpezire au fost angrenaţi peste 30.000 de lucrători ai Ministerului de Interne, ai Ministerului Apărării şi structurilor locale, intervenindu-se cu peste 13.000 de utilaje.

Ministrul a anunţat că joi se preconizează căderi de precipitaţii slabe, potrivit meteorologilor.

Mircea Duşa a adăugat că, în noaptea de miercuri spre joi, s-au distribuit 1.500 de tone de materiale antiderapante pe zonele unde s-ar fi putut forma polei, ministrul adăugând că s-au dat dispoziţii ca joi şi vineri să se refacă stocurile de sare și nisip şi să se relocheze utilajele trimise în zonele afectate de ninsori.

R.D.