Mircea Badea, despre cazul Caracal: „Să nu subestimați niciodată în România puterea otevismului”

Mircea Badea subliniază că tragedia din Caracal continuă să fie pe primele locuri în interesul public, fără o direcție ce poate fi anticipată. 

”Acest caz – n.r. Caracal – a ieșit absolut, bă, de nicăieri. Felul în care a prins la populația României e o chestie care nu se poate explica sociologic sau premedita. Să nu cumva să credeți că acest caz Caracal a fost orchestrat în izbucnire. Doar nu credeți că e un caz izolat ăsta. E plin de cazuri. Dar de ce a interesat tocmai ăsta? Nu știu. Bă, dar așa s-a întâmplat, uite, România nu are alt subiect de interes decât ăsta. El s-a și dus foarte rău împotriva ăstora cu justiția sau statul de drept” a spus Mircea Badea, la Antena 3, în emisiunea ”În gura presei”. 

”Să nu subestimați niciodată în România puterea OTV-ismului.” a subliniat Mircea Badea, care a adăugat că ”nu e vorba de un post anume, OTV-ismul fiind un fenomen, o genă importantă a românismului”. 

Realizatorul de televiziune precizează că ”e absolut imposibil să ai o predicție încotro se duce cazul Caracal în percepția publică și în mutația psihosocială. Deocamdată, remarcăm dilaila totală”. 

NICIUN COMENTARIU