26.8 C
București
marți, 3 august 2021 - 11:50

Ministrul Transporturilor anunţă că în şase luni ar urma să înceapă lucrările la şoseaua de centură a municipiului Mediaş

spot_img

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat că realizarea centurii ocolitoare a municipiului Mediaş va costa aproximativ 20-22 de milioane de euro

Ioan_Rus_SZ

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunţat, joi, la Mediaş, judeţul Sibiu, că a fost lansată în sistemul electronic licitaţia pentru construcţia centurii ocolitoare a oraşului, iar lucrările ar urma să înceapă în şase luni, investiţia fiind estimată la 20-22 milioane de euro.

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă la Mediaş, în ce stadiu sunt pregătirile pentru centura ocolitoare a municipiului, Ioan Rus a răspuns că a fost lansată licitaţia.

Azi, când noi vorbim, ea este pe SEAP. Se reface studiul de fezabilitate, se intră în zona de proiectare. Termenul pe care eu îl văd rezonabil este de şase luni pentru începerea lucrărilor“, a declarat ministrul.

Acesta a afirmat că realizarea centurii ocolitoare a municipiului Mediaş va costa aproximativ 20-22 de milioane de euro.

Centura ocolitoare a municipiului Mediaş va avea opt kilometri şi ar trebui să rezolve problema traficului greu care trece prin centrul oraşului, dar încă nu a fost stabilit traseul acesteia.