5.3 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 18:58
No menu items!

Ministrul Economiei vrea consens politic inclusiv cu PSD pe marile proiecte:”Să ne eliberăm de zona de război politic”

spot_img

Ministrul Economiei, Virgil Popescu va cere sprijinul tuturor partidelor politice pentru marile proiecte ale României, inclusiv PSD.

Pe lista scurtă de priorități e Legea Offshore, despre care Popescu spune că e nevoie de semnătura tuturor liderilor politici, indiferent de culoare politică, pentru ca acest proiect să fie demarat.

Virgil Popescu a adăugat că va merge pe consens inclusiv cu Partidul Social Democrat

pentru că “e nevoie sa ne eliberam de zona de razboi politic”, a spus Popescu la Antena 3.

“Referitor la legea offshore, eu am declarat-o public si in audieri si dupa audieri şi tot timpul o sa declar. Imi doresc un consens pe acest proiect major. Pe toate proiectele majore imi doresc un consens politic. Voi discuta pe proiectul de lege, pornind chiar de la proiectul de lege pe are l-am gasit in minister cu fiecare forta politica din parlament: PSD, PMP, ALDE, UDMR, Pro Romania voi discuta pe acest proiect pentru ca imi doresc pe acest proiect semnatura tuturor liderilor politici. Numai atunci putem fi siguri ca daca va fi consens acest proiect va fi demarat. Si imi doresc foarte repede acest lucru, pana la sfârsiti anului.
Cand voi identifica proiecte majore voi merge si voi discuta in Parlament pentru ca este normal sa fie asa. Haideti sa ne eliberam de zona de razboi politic. Ţara asta trebuie sa meargă înainte indiferent de cine vine la guvernare”, a declarat ministrul Virgil Popescu la Antena 3.