3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 8:32
No menu items!

Ministrul Economiei, diagnosticat cu Covid, înainte de a pleca în delegație cu premierul în Israel

spot_img

Ministrul Economiei, Virgil Popescu anunţă luni, într-o postare pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19. ”Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă””, a precizat el. Executivul a transmis că membrii Cabinetului nu se încadrează în definiţia contacţilor direcţi, iar cei care fac parte din delegaţia care îl va însoţi pe premierul Ludovic Orban în Israel au fost testaţi luni, rezultatele fiind negative, relatează News.ro.

În vederea deplasării în Israel,membrii delegaţiei au realizat în cursul zilei de astăzi teste care au rezultat negativ. De asemenea, membrii Cabinetului nu se încadrează în definiţia contacţilor direcţi”, potrivit unei informări a Guvernului.

Ludovic Orban face marţi şi miercuri o vizită oficială în Israel şi Palestina. El va fi însoţit în vizita sa de ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu şi de ministrul Apărării Nicolae Ciucă.

”Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul şi sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieşit pozitiv. Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiaţi sunt în regulă”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.
 
El subliniază că masca poate proteja şi că s-a îmbolnăvit, deşi a respectat regulile.