4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 16:44
No menu items!

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, vrea platformă proprie de comunicare

spot_img

Voinea, “performant” pe partea de cheltuieli: Toate au explodat, mai puțin cele de investiții

Departamentul IT din cadrul Ministerului Finanțelor Publice (MFP) a primit sarcina de a-i construi ministrului delegat pentru buget, Liviu Voinea, o pagină proprie de comunicare instituțională. Potrivit unor surse oficiale din instituție, noua platformă sau noua pagină electronică va fi cu trimitere din actualul site MFP.

”Voinea le-a cerut specialiștilor din minister, în urmă cu aproximativ o lună, să-i facă această pagină, pentru că vrea un loc dedicat lui și departamentelor de care le gestionează, respectiv Buget și Trezorerie”, au declarat reprezentanți din Finanțe pentru Sursa Zilei.

Tot Voinea dorea, aprobându-i-se și un buget în acest sens, o echipa proprie de comunicare cu presa, chiar dacă MFP deține un departament de relații cu mass-media în care lucrează 14 oameni.

Oficialul a renunțat însă la idee, la scurt timp după ce informația a fost publicată de Sursa Zilei.

Liviu Voinea a devenit ministru delegat pentru buget la 37 de ani, după ce anterior a ocupat funcția de secretar de stat în același minister. Este conferențiar doctor la SNSPA din 2005, iar din octombrie 2009 predă cursuri și la Academia de Studii Economice din București.

În perioada aprilie 2009 – decembrie 2012 a fost membru în CA al Eximbank, iar între 2007 și 2012 a fost director executiv în Grupul de Economie Aplicată (GEA).

Cosmina Croitoru