15 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 2:18

Ministrul de Interne, Mircea Dușa, a votat “pentru un guvern stabil”

spot_img

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a votat, duminică, la Topliţa (județul Harghita), “pentru un guvern stabil”, spunând că speră că oamenii “vor înfrunta nămeţii şi vor merge la vot pentru a aduce o schimbare în România”.

“Am votat pentru schimbare, am votat pentru un guvern stabil, pentru un parlament stabil, care să poată să rezolve problemele economice şi sociale ale României. Fiind originar din Harghita, am votat pentru ca românii din Harghita să fie reprezentaţi în continuare în Parlamentul României”, a declarat Mircea Duşa la ieșirea de la urne.

În calitate de ministru, Duşa a spus că se află în permanentă legătură cu prefecţii, care fac eforturi ca toate secţiile de votare să fie deschise, la fel şi căile de acces către acestea, astfel încât oamenii să îşi poată exprima opţiunea la scrutinul parlamentar.

“Chiar dacă vremea este nefavorabilă, aşa e iarna, sper că românii vor merge la vot şi vor înfrunta chiar şi nămeţii pentru a aduce o schimbare în România. Sper că nimic nu-i va împiedica pe români să vină spre secţiile de vot”, a conchis Mircea Duşa.

Un număr de 268.939 de persoane cu drept de vot sunt aşteptate la urne în judeţul Harghita, unde au fost amenajate 287 de secţii de votare, cu 15 mai multe decât la alegerile locale. În judeţ sunt cinci colegii pentru Camera Deputaţilor şi două pentru Senat.

R.D.