8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 10:25
No menu items!

Ministrul de interne Gabriel Oprea i-a ordonat șefului Poliției Române să-l demită pe polițistul bătăuș

spot_img

OPREA_MAI

Ministrul afacerilor interne Gabriel Oprea i-a ordonat, miercuri, șefului Poliției Române, Petre Tobă, să-l demită pe șeful Poliției Piatra Neamț, comisarul șef Cezar Constantin Filip, surprins de camerele de supraveghere ale poliției când lovește cu bestialitate o adolescentă chiar în sediul instituției.

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a ordonat șefului Poliției Române demiterea șefului Poliției Municipiului Piatra Neamț. Menționăm totodată, că în cazul respectivului polițist a fost sesizat Parchetul competent, pentru continuarea cercetărilor.

Ministerul Afacerilor Interne

comunicat de presă

CITEȘTE ȘI: Șeful Poliției Piatra Neamț bate cu bestialitate o minoră chiar în sediul instituției VIDEO

De altfel, șeful Poliției Române a dispus, miercuri, ca ofițeri specialiști din cadrul Direcției Control Intern – I.G.P.R. să facă verificări la IPJ Neamț, în legătură cu incidentul în care au fost implicați șeful Poliției Piatra Neamț și un subaltern al acestuia, care a asistat impasibil la incident.

“Șeful Poliției Române a solicitat celeritate în stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri, conform prevederilor Legii nr. 360/2002 privind statutul poliţistului”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Raluca Dan