9.8 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 1:22

Ministrul de interne, Dragoș Tudorache, la Direcția Permise din Pipera

spot_img

Ministrul afacerilor interne, Dragoș Tudorache, a făcut luni o vizită inopinată la Direcția Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor din Pipera, pentru a verifica cum sunt implementate măsurile anunțate vineri pentru eliminarea cozilor care se formează la sediul DRPCIV.

Începând de azi sper, încet-încet, să intrăm în normalitate. E posibil să fi fost făcute și programări online doar de dragul de a vedea dacă funcționează sau nu. Am venit să văd doar dacă este disponibilă, nu m-am programat“, a declarat Tudorache, citat de Agerpres.

Ministrul afacerilor interne a precizat că personalul instruit sâmbătă și duminică va asigura partea de ghișeu, unde nu este nevoie de o specializare “ieșită din comun”. “Oricum, de acum plănuiesc să trec cam în fiecare zi, dacă pot”, a afirmat Tudorache.

Dragoș Tudorache a anunțat vineri că DRPCIV va lucra de luni în două schimburi, între orele 7.00 și 21.00, iar tot de luni va funcționa un sistem de programări online și vor fi și ghișee separate pentru acestea.

R.D.