0.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 16:19
No menu items!

Ministrul de interne, anchetă după scandalul făcut de comisarul Christian Ciocan

spot_img

Ministrul Lucian Bode a dispus verificări după scandalul pe care l-a făcut comisarul Christian Ciocan, director în minister, la o secție de poliție din Capitală, după ce a fost prins de agenți că a încălcat 7 prevederi legale la legile circulației.

“În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la o situație înregistrată în municipiul București, cu referire la respectarea prevederilor rutiere, în care sunt implicați angajați din diferite structuri ale MAI, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat efectuarea de verificări pentru stabilirea datelor exacte și pentru o informare corectă a opiniei publice.

În funcție de rezultatul acestor cercetări, vor fi dispuse măsuri legale în consecință”, anunță MAI.

Comisarul Christian Ciocan, director de comunicare al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţia Română şi al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor “Mihai Viteazu”, director și în cadrul MAI, a fost prins încălcând 7 prevederi legale la legile circulației de agenții de la secția 4 din București. Alți colegi, de la sindicatul Europol, au postat imagini cu comisarul Ciocan, care a avut un comportament ”scandalos” față de agenții care îl sancționau.

Emanuel Stan