32 C
București
vineri, 12 august 2022 - 18:49
No menu items!

Ministrul apărării, Vasile Dîncu, bolnav de COVID pentru a doua oară

spot_img

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu a anunțat, joi, într-o postare pe Facebook, că s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de COVID-19, şi că, de miercuri, se află în izolare. Dîncu afirmă că nu are simptome, se simte foarte bine şi este nerăbdător să revină alături de colegii din Ministerul Apărării Naţionale şi din Guvernul României.

„Se spune că marile întâlniri ale vieţii sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puţin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie vieţile de aproape 2 ani. L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, aşadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire”, a scris Dîncu.
 
Oficialul precizează că, începând de miercuri, se află în izolare.
 
„Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanţă, am suspendat doar întâlnirile faţă în faţă şi audienţele. Nu am simptome, mă simt foarte bine şi sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naţionale şi din Guvernul României. Să ne revedem sănătoşi!”, mai scrie Vasile Dîncu. 
 
Dîncu a mai fost infectat cu noul coronavirus în luna noiembrie 2021. 
 
Raluca Dan