1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 4:55
No menu items!

Ministrul Alexe și 100 de liberali petrec în restaurant pentru lansarea lui Mihai Chirică. Alexe: E greu cu mască la 40 de grade

spot_img

Peste 100 de oameni nu au respectat legislația impusă de starea de alertă decretată de Guvern și au participat la o ședință a PNL organizată, duminică, în incinta unui restaurant de lângă Iași, situat pe malul lacului Aroneanu, după cum o arată inregistrările jurnaliștilor ieșeni. Din imaginile surprinse de 7IAȘI în jurul orei 10:00, se poate observa că cei peste 100 de participanți nu purtau măști și s-au așezat unul lângă altul pe scaune.

Culmea, ședința a fost condusă de doi membrii ai Guvernului: Costel Alexe, ministru al Mediului și șef al PNl Iași, și Liviu Brătescu, secretar de stat la Ministerul Culturii.

Ședința Comitetului Director Județean a fost convocată pentru validarea candidaturii lui Mihai Chirica la Primăria Iași din partea PNL.

Acesta a fost prezent în sală, tot la prezidiu, chiar la dreapta deputatului Costel Alexe, alături de primari ai PNL: Dan Niță de la Miroslava, Benone Moruzi, de la Aroneanu și Stelică Turcu de la Lețcani.

Restaurantul Liria de pe lacul Aroneanu aparține omului de afaceri Dragoș Samoilă. Publicațiile 7IAȘI și Reproter de Iași au publicat în ultimii ani mai multe investigații de presă în care au arătat cum firmele lui Dragoș Samoilă au primit prin încredințare directă contracte în valoare de sute de mii de euro de la primării din județele Iași și Neamț pe filiera PNL. Samoilă are o relație specială cu PNL, majoritatea contractelor fiind primite de la primării conduse de liberali.

ARTICOLUL INTEGRAL POATE FI CITIT AICI.

“Este un cort cu 500 de locuri, noi am fost 100, deci s-a respectat distanţarea socială. În ceea ce priveşte măştile, e greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură“, a spus liderul PNL Iaşi, Costel Alexe.