10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 3:56

Ministrul afacerilor interne, despre ancheta în cazul polițistului ucis în Timiș. Ce spune Carmen Dan despre dotările Poliției

spot_img

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a vorbit, duminică seara, în emisiunea “Subiectiv” de la Antena 3, realizată de Răzvan Dumitrescu, despre ancheta în cazul polițistului din Timiș omorât în misiune. Ministrul a dat asigurări că investigațiile sunt tratate cu seriozitate și se vor finaliza cât mai repede.

“E o anchetă în curs. Sper să fie finalizată cât mai repede. Am solicitat inspectorului general acest lucru și m-a asigurat că această anchetă e tratată cu seriozitate și va fi finalizată cât mai repede. E obligatoriu să verificăm în prima etapă a acestui acțiuni. Eu nu l-aș fi trimis pe polițistul Amariei doar în costum și fără vestă antiglonț.

De doi ani de zile am solicitat insistent structurilor importante din acest minister să iasă public la etapele de bilanț să aducă la conoștința tuturor și bune și rele ”, a declarat Carmen Dan, la Antena 3. 

Mai multe detalii AICI. 

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: TREBUIE SĂ DEMISIONEZ PENTRU CĂ ÎN MANDATUL MEU S-AU LUAT CELE MAI MULTE MIJLOACE DE PROTECŢIE PENTRU POLIŢIŞTI?