15.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 19:44

Miniștrii lui Cioloș, puși pe fugă

spot_img

Mai muți miniştrii ai Cabinetului Cioloș iau parte la crosul de 10 kilometri, organizat, duminică în centrul Capitalei,de Ministerul Tineretului și Sportului.

Raluca Prună, Ciprian Bucur, Anca Dragu Paliu şi Adrian Curaj se află printre reprezentanții Guvernului care vor alerga, duminică, în zona Palatului Parlamentului din Capitală, la un cros al cărui start va fi dat de Elisabeta Lipă.

Evenimentul, intitulat „10 K & Family Run”, va începe duminică, la ora 11.30, în zona Palatului Parlamentului şi va presupune o cursă de 10 kilometri. „În competiţie s-au înscris colegi din Guvernul României care vor alerga alături de familiile lor sau individual la cursa de 10 Km: Anca Dragu Paliu, Ministrul Finanţelor Publice, Raluca Prună, Ministrul Justiţiei, Andrei Popescu, secretar de stat Ministerul Tineretului şi Sportului, Adrian Curaj, Ministrul Educaţiei, Ciprian Bucur, Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Mihai Liseţchi, Secretar de Stat Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Social, Dragoş Pâslaru, Consilier de Stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru, Dragoş Doroş, Director General ANAF, Valentin Mircea, Şeful Corpului de Control al Guvernului, Paul Gheorghiu, Directorul de Cabinet al Primului Ministru, şi alţi numeroşi funcţionari din ministere care se află înscrişi pe lista alergătorilor, la acest concurs”, se arată în postarea de pe pagina oficială a Ministerului Tineretului şi Sportului.

Evenimentul este dedicat “Zilei Internaţionale a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace”, care va fi sărbătorită pe 6 aprilie. Mai multe restricții de circulație sunt impuse de Brigada de Poliție Rutieră.

Pruna_cros

Valeriu Motoc