0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 18:47
No menu items!

Miniștrii din Guvernul Grindeanu își retrag demisiile

spot_img

Miniștrii demisionari din Cabinetul Grindeanu își retrag demisiile pentru a-și continua activitatea până la numirea unui nou Guvern.

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat, miercuri seară, că activitatea unor ministere s-a blocat după demisia miniștrilor, întrucât unii nu și-au delegat sarcinile, iar alții nu au mai avut cui să le delege, deoarece secretarii de stat au fost „executați”. „Mâine (joi – n.r.) voi merge la serviciu (…) Cred că o să ne retragem toți demisiile, ca să poată să fie funcțională activitatea ministerelor până când va fi învestit următorul guvern (…) Eu mi-am delegat atribuțiile către un secretar de stat, la mine nu ar fi probleme, dar alți colegi de-ai mei nu au apucat să-și delege atribuțiile sau chiar nu au avut posibilitatea să facă asta, pentru că, Ministerul Dezvoltării spre exemplu, a fost totalmente destructurat în aceste zile”, a declarat spus Lia Olguța Vasilescu, la România TV.

Ea a precizat că demisiile miniștrilor „nu au devenit operaționale”, deoarece președintele Iohannis nu a emis un decret în acest sens, probabil pentru că „nu a vrut să arunce cu totul România în aer”.

Valeriu Motoc