2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:48
No menu items!

Millennium Bank a lansat Contul de Pensie, un serviciu adresat pensionarilor

spot_img

Millennium Bank a lansat Contul de Pensie, un serviciu adresat pensionarilor

Millennium Bank a lansat Cont de Pensie, un serviciu care oferă pensionarilor acces gratuit la fonduri atât prin intermediul cardului de debit Visa Electron, cât şi prin serviciile Internet Banking şi Call Center.

Banca nu solicită o sumă minimă pentru deschiderea contului. Deținătorii unui Cont de Pensie beneficiază de zero comision de administrare lunară, zero comision pentru emiterea şi administrarea cardului de debit în primul an, retrageri gratuite de la bancomatele Millennium Bank şi zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking şi Call Center. De asemenea, interogările de sold la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite.

Totodată, Millennium Bank nu percepe comision pentru plăţile efectuate prin Internet Banking în valoare de până la 200 de lei (se percepe doar comisionul TransFond).

Persoanele care au un Cont de Pensie beneficiază de reduceri de până la 30% când folosesc cardul ataşat contului pentru a plăti bunuri şi servicii la comercianţii parteneri ai băncii, prin intermediul Programului Discount. Reţeaua de parteneri ai băncii este alcătuită din aproximativ 130 de comercianţi cu 300 de unităţi în toată ţara şi acoperă domenii variate: servicii medicale, produse pentru casă şi grădină, turism, restaurante, centre de sănătate, produse electronice, magazine etc..

C.I.