18.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 6:12
No menu items!

Militarii în rezervă se dezic de Mircea Dogaru, după ce a spus că a strâns semnături pentru Teodor Meleșcanu

spot_img

Sindicatul Cadrelor Militare în Rezervă spune că Dogaru nu îi mai reprezintă

Dogaru Mircea

Filialele Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă din zonele București, Ilfov și din restul țării se dezic de declarațiile făcute de Mircea Dogaru în numele lor și declară că acesta nu îi mai reprezintă, scriu jurnaliștii de la Expres Magazin.

Mircea Dogaru a declarat recent că sindicatul din care face parte a strâns semnături pentru mai mulți candidați la alegerile prezidențiaile printr ecare Teodor Meleșcanu, Ioan Ghișe și Gheorghe Funar.

Declaraţiile din ultima perioadă, precum şi atitudinea şi acţiunile întreprinse de către dl. col (r) Dogaru Mircea (preşedinte interimar SCMD) referitoare la implicarea membrilor de sindicat în activităţi de strîngere de semnături pentru diverşi candidaţi la preşedinţia României, au fost făcute fără acordul organelor de conducere ale SCMD sau ale filialelor, aducând un grav prejudiciu de imagine în rândul membrilor săi. Acţiunile întreprinse de dl. col (r) Dogaru Mircea contravin intereselor membrilor de sindicat în momentul în care urmează să se discute şi să se voteze proiectul Legii pensiilor militare de stat. În aceste condiţii, membrii de sindicat apreciază că dl. col (r) Dogaru Mircea, încălcând grav staturul organizaţiei, nu le mai reprezintă interesele

Sindicatul Cadrelor Militare în Rezervă
comunicat

Andrei Tudor