Milionarul Remus Truică, la DNA în dosarul “Realitatea Media”. “Am făcut parte dintr-o zonă care a avut intenția să cumpere acțiuni”

Remus Truica 1_SZ

  • UPDATE

Remus Truică a precizat, vineri, la ieșirea din sediul DNA  – unde a fost audiat, în calitate de martor, în dosarul privind Realitatea Media – că a participat, cu un an în urmă, la o serie de “discuții mai ample” referitoare la preluarea societății.

El a declarat că îi cunoaște atât pe Elan Schwartzenberg, cât și pe Maricel Păcuraru și a admis că “a făcut parte dintr-o zonă care a avut intenția să cumpere acțiuni la Realitatea Media”. “Nu s-a discutat despre sume. Am răspuns tuturor întrebărilor procurorilor. Nu are legătură (zona la care a făcut referire – n.r.) cu zona politică”, a completat Truică.

Milionarul Remus Truică este audiat, vineri, de procurorii DNA în dosarul „Realitatea Media”. El a intrat în sediul Direcției Naționale Anticorupție, după ce primarul sectorului 5 a ieșit de la audieri, în același dosar. Și el, ca și Marian Vanghelie, dar și Adriean Videanu, a dat o declarație de martor.

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU