12.3 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 4:45

Milionar din imobiliare, reținut după ce și-a violat soția și a încercat să o omoare

spot_img

Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitala a fost retinut vineri, de polițiștii de la Omoruri, dupa ce in urma cu o saptamana a vrut sa isi ucida sotia in timp ce se aflau la mare. El urmează să fie prezentat în fața judecătorilor Tribunalului București, pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă.

“In ceea ce priveste infractiunea de tentativa de omor, probele administrate in cauza pana in prezent au conturat urmatoarea situatie de fapt:

In data de 8 august 2020, in jurul orei 00:56, in timp ce se afla pe balconul unui apartament din statiunea Mamaia, judetul Constanta, inculpatul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe sotia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflata pe balcon si tinand-o cu capul scufundat in apa, urmarind astfel sa ii suprime viata, rezultat care nu s-a produs datorita interventiei altor persoane“, a transmis Parchetul Capitalei.

Bizu este  directorul general al Apollo Residence, iar până acum a ridicat zeci de blocuri, în Popeşti Leordeni, aproape de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna. Apollo Residence este prezentă pe piaţa imobiliară locală de peste 11 ani. Bizu a pus bazele companiei în 2009, în plină criză, alături de un prieten care dispunea de un teren, devenind în prezent unui dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din Capitală și județul Ilfov.