23 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 23:16
No menu items!

Miley Cyrus a fost spitalizată de urgenţă din cauza unei reacţii alergice grave

spot_img

 Miley Cyrus

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a fost spitalizată şi a anulat un concert pe care trebuia să îl susţină în Kans City, marţi seară, din cauza unei reacţii alergice severe la antibiotice, au anunţat organizatorii acelui spectacol, citaţi de AFP.

„Pacienta a fost spitalizată din cauza unei reacţii alergice grave la antibiotice, iar medicii i-au indicat să se odihnească”, au anunţat reprezentanţii spitalului Sprint Center din Kansas City, într-un comunicat de presă, ]n care se subliniaă că Miley „nu se află în starea necesară pentru a susţine un concert, aşa cum era prevăzut”.

Agentul de presă al artistei americane, Meghan Prophet, a confirmat spitalizarea vedetei.

Miley Cyrus a publicat un mesaj pe Twitter în care le-a cerut iertare fanilor ei: „Voiam atât de mult să fiu aici cu voi în această seară”.

Textul este însoţit de o fotografie care o prezintă pe cântăreaţă pe patul de spital şi ţinând în mână o jucărie din plastic verde.

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal.

C.A.