13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 14:08

Mila Kunis renunță la actorie. Vezi care este motivul

spot_img

Mila Kunis va renunţa la actorie pentru a se dedica în totalitate “carierei” de mamă

MILA-KUNIS

Actrița Mila Kunis, care va da naştere primului ei copil cu partenerul ei de viață, actorul Ashton Kutcher, la sfârşitul anului, a declarat într-un interviu că nu intenţionează să jongleze cariera ei în cinema şi televiziune cu creşterea bebeluşului, deoarece maternitatea va fi prioritară, informează contactmusic.com.

Nu am dorit niciodată să fiu acel gen de om care se gândeşte numai la afaceri. Pentru mine, această profesie a fost întotdeauna un hobby care s-a transformat într-o profesie grozavă, însă pot trăi şi fără actorie. Sunt sigură că Meryl Streep are un alt punct de vedere, dar eu sunt foarte încântată că voi fi o mamă cu normă întreagă“, a declarat Mila Kunis pentru revista America’s W.

Bebeluşul este primul copil atât pentru Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cât şi pentru Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, iar presa internaţională, citând surse apropiate cuplului, afirmă că bebeluşul va fi o fetiţă.

Mila Kunis si Ashton Kutcher s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “That 70`s Show”, în 1998, cand actrița avea doar 15 ani. Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

D.M.