16.6 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 9:38
No menu items!

Mila Kunis a născut o fetiţă

spot_img

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au confirmat logodna în luna februarie 2014 și se vor căsători în 2015

 mila-kunis-ashton-kutcher

Mila Kunis şi logodnicul său, Ashton Kutcher, au devenit părinţi, după ce actriţa a născut marţi o fetiţă, la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, care s-au logodit în luna februarie, au ajuns la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles marţi dimineaţă, în jurul orei locale 6.00, iar în seara acelei zile actriţa a născut o fetiţă. Numele copilului nu a fost făcut încă public, iar reprezentanţii celor două vedete nu au oferit alte detalii despre naştere, notează contacmusic.com.

Anunţul privind faptul că este însărcinată a fost făcut chiar de Mila Kunis în emisiunea „Ellen DeGeneres Show”, unde actriţa a subliniat că şi ea şi Kutcher au dorit să ţină secretă informaţia cât mai mult timp posibil.

Totodată, Mila Kunis a declarat pentru revista Marie Claire, în iulie, că ea şi Kutcher abia aşteaptă să devină părinţi. În ceea ce priveşte modul în care îşi va creşte copiii, Kunis a spus că va încerca să îi educe astfel încât cei care îi întâlnesc să spună „Ce copil cuminte!”.

Nu vreau să fie nişte nesimţiţi. Mi se pare că foarte mulţi copii din zilele noastre așa sunt. Amândoi vrem să avem nişte copii manieraţi, sinceri, copii pe care atunci când lumea îi întâlneşte să spună «Ce copil cuminte!»

Mila Kunis,

actriță

Vedeta a precizat ulterior că, după naştere, intenţionează să se dedice mai mult copilului, renunţând la o parte dintre proiectele profesionale.

„Nu am vrut niciodată să fiu genul de om care se gândeşte doar la muncă. Pentru mine, munca de actriţă a fost mereu mai mult un hobby care s-a transformat într-o profesie, dar nu mănânc şi nu respir actorie”, a declarat actriţa pentru revista W.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, au confirmat logodna în luna februarie 2014 și se vor căsători în 2015, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Milena „Mila” Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul „Anii ’70/ That ’70s Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie „Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” şi „The Book of Eli” -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Lebăda neagră/ Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, în 2010.

Mila Kunis a jucat recent în filmul „The Angriest Man In Brooklyn”, alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, lansat pe marile ecrane nord-americane în mai, şi în „Dragoste la persoana a treia/ Third Person”, de Paul Higgis, care a avut premiera în România pe 4 iulie.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele „Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas” (2008), „Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine’s Day” (2010) şi „Fără obligaţii/ No Strings Attached” (2011). În 2013, Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”, de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple.

C.A.